Скинія та Ковчег Завіту. У світлі Божого устрою в історії викуплення /А. Парк/

Скинія та Ковчег Завіту. У світлі Божого устрою в історії викуплення /А. Парк/ від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

//Гнучка обкл., 104с. 2023 рік, українська мова, ФОРМАТ а4/“Скинія була святим місцем божественноі присутності і центром релігіи ного життя ізраі льтян (Вих. 25:8, 22; 29:42-43) протягом 486 років — з моменту і і завершення в першии день першого місяця 1445 року до нашоі ери (Вих. 40:2, 17) аж до завершення будівництва храму Соломона (1 Цар. 6:38). Зрештою, скинія вказує нам на Христа (Євр. 9:9; 10:19-20; Об. 7:15; 21:3, 22) і висвітлює таємничии і дивовижнии устріи викуплення (Євр. 8:1-2)” - Авраам Парк Автор книги, Авраам Парк, відтворив скинію та і і наповнення відповідно до опису, який ми знаходимо у Старому заповіті. Дана праця має на меті допомогти читачу візуалізувати скинію, яку Бог показав Мои сею, щоб краще зрозуміти Божии план викуплення, закледеній у ніи .