Сезон зими. Жіноче вивчення Біблії. Книга Екклезіяста /Гленн/

Немає зображення

/Гнучка обкл., 214с. 2023 рік, українська мова, формат А4/.Нам потрібна відповіді на важливі життєві питання. Ми хочемо зрозуміти коли життя несправедливе, коли хороша людина не перемагає Ми прагнемо, щоб Бог говорив з нами, коли крається серце, коли розчаровані засмучені та розтерзані. Книга Еклезіяста - Ось що нам потрібно під час Сезону Зими. Екклезіяст - це книга, яка безпосередньо стикається з суровою реальністю, сірими емоціями та глибокою істиною.В даній книзі для вивчення біблії, яка розрахована на 7 тижнів, ви знайдете добру новину, що радість можлива навіть у розпалі Сезону Зими.Ви відкриєте розумні розуміння та істину для свого життя, Досліджуючи біблійні відповіді на важливі питання:Що може сказати мені наймудріша людина світу про найкращий спосіб пережити важкі часи? Як мені керувати своїми статками та готувати спадкоємців?Оскільки Життя коротке, як я можу максимально використати кожну пору життя І по-справжньому насолоджуватися кожною?Як старіти приємно і продуктивно? Що надає основний сенс життю?