Природний розвиток церкви /Шварц/

Немає зображення

//Тверда обкл., 130с. 2003 рік, українською мовою, розмір 175х250мм/.Багато з "догматів церковного росту" є просто міфами - це основне положення книги, що відкриває нову сторінку збудування церков у рамках міжнародного обговорення церковного росту."У цій книзі описаний процес збудування церков, що ґрунтується на божественних принципах". Ця книга може допомогти тисячам пасторів позбавитися від хибних уявлень про процеси росту церков.У книзі "Природний розвиток церкви" автор пропонує практичні висновки, що були зроблені під час найбільш ґрунтовного дослідження причин церковного росту, яке будь-коли проводилося. У цьому дослідженні брали участь 1000 церков у 32 країнах на всіх континентах.Содержание:ПередмоваВСТУПВідмова від технократичного мисленняЩо таке природний ріст церкви?Відкриття біотичного потенціалуПринцип "саме по собі"ЧАСТИНА 1-а: ВІСІМ ОЗНАК ЯКОСТІРуйнування міфів стосовно церковного ростуМіжнародний дослідницький проектЧи є "ріст" відповідним критерієм?Ознака 1: Керівництво, що надає можливість діятиОзнака 2: Служіння, спрямоване на дариОзнака 3: Палка духовністьОзнака 4: Дієві структуриОзнака 5: Богослужіння, що надихаєОзнака 6: Цілісні малі групиОзнака 7: Благовістя, спрямоване на потребиОзнака 8: Стосунки, сповнені любовіНеобхідно брати до уваги кожну ознаку"Гіпотеза 65"Якісний підхідЧому кількісний підхід не виправдовує себе?Чи є великі церкви "хорошими церквами"?ЧАСТИНА 2-а: ФАКТОР-МІНІМУМЗасередження наших силПосудина-мінімумПриклади з сільського господарстваФактор-мінімум чи фактор-максимум?Стережіться "зразків"!ЧАСТИНА 3-я: ШІСТЬ ПРИНЦИПІВ ЖИВОЇ ПРИРОДИТехнократія чи жива природа?Чому не спрацьовує технократія?Принцип 1-й: ВзаємозалежністьПринцип 2-й: РозмноженняПринцип 3-й: Перетворення енергіїПринцип 4-й: Багаторазове використанняПринцип 5-й: СпівіснуванняПринцип 6-й: ДієвістьПриродне - пряма протилежність звичномуУчитись живому мисленнюЧАСТИНА 4-а: НОВА СТРУКТУРА МИСЛЕННЯЗакон двополярності в БібліїНебезпека справа і зліваТехнократичний спосіб мисленняСпіритуалістичний спосіб мисленняНаслідки хибного мисленняБогословські висновкиЩо це означає на практиці?Чи можна "примусити" церкву рости?Безвихідь прагматизмуЧАСТИНА 5-а: ДЕСЯТЬ ПРАКТИЧНИХ КРОКІВЯк розробити власну програму?Крок 1-й: Створити духовну мотиваціюКрок 2-й: Визначити фактор-мінімумКрок 3-й: Установити якісні ціліКрок 4-й: Виявити перешкодиКрок 5-й: Застосувати принципи живої природиКрок 6-й: Задіяти свої силиКрок 7-й: Скористатися матеріалами ПРОКрок 8-й: Слідкувати за ефективністюКрок 9-й: Звернутися до факторів-мінімумКрок 10-й: Розмножувати свою церквуПіслямова: Побудова церкви силою Духа Святого