Десять заповідей /А. Пінк/

Десять заповідей /А. Пінк/ від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

//Гнучка обкл., 64с. 2017рік, українською мовою/.Нинішній час - час беззаконня. Дух нашого часу є духом необмеженої "свободи", духом відмови від усякого роду стриманості, духом презирства до будь-якої влади.У Десяти заповідях Бог проголосив правила поведінки людей на всі часи. У них Він також проявив красу і велич Своєї святості. Моральний закон виражає вічну Божу любов до Свого народу. При народженні згори Бог закарбовує цей закон у серцях Своїх дітей, щоб вони могли мати спілкування з Ним.Книга, написана Артуром У. Пінком, містить детальний аналіз Десяти заповідей. Вона призначена для сучасного читача. Тих, хто шукає пізнання Бога, автор спрямовує до Христа. Який був і Законодавцем, і Виконавцем Закону заради спасіння грішників. Як дитина бажає бути схожою на батьків, так християни хочуть мати схожість зі своїм Небесним Отцем. Божий закон вказує їм шлях.Зміст:ВступПерша заповідьДруга заповідьТретя заповідьЧетверта заповідьП′ята заповідьШоста заповідьСьома заповідьВосьма заповідьДев′ята заповідьДесята заповідьСлово до батьків