Єднаймося в любові Божій. Вірші Михайлюк

Немає зображення

Михайло Минович Михайлюк народився в Обухові Київської області. Працював кочегаром, різноробочим, ливарником на Київському судноремонтному і сіднобудівельному заводі. Працював у школі вчителем, вихователем, в інституті – науковцем. Відмінник народної освіти, захистив кандидатську дисертацію.Вірші почав писати в шкільні роки, в 1957-1958 роках був членом літстудії при ЦК ВЛКСМ “Молодь”, друкувався в газеті “Днепровский водник”. Тоді ж майже перестав писати.В 1993 році молитвами мами прийшов до Бога і з наступного року почав писати вірші про Бога і для слави Божої. Друкувався в різних християнських газетах і журналах. В 2005 році з Божого благословення вийшла з друку перша збірка “Голос надії”, а потім інші, а також збірки для дітей ясельного, дошкільного і молодшого шкільного віку – “Веселка” та “Весна”.Всього автор написав і переклав з російської мови на українську більше дев′яти тисяч християнських віршів.Михайло Минович одружений, має двох дочок, двох внуків і двох внучок.//Гнучка обкл., 78с 2013 рік, розмір 148х209мм, українською мовою/.