В гостях у дідуся Г. Гура

В гостях у дідуся  Г. Гура від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Галина ГураАвтор книги живе в Америці. Беручи участь в проведенні дитячих християнських таборів в Україні, вона часто стикалася з дітьми-сиротами. Багато з цих дітей живуть прямо на вулиці, деякі потрапляють у дитячий будинок або інтернат і знаходять там притулок, харчування та можливість вчитися. Але, незважаючи на це, більшість з них нещасні і самотні, вони мріють про рідних людей, які б їх любили і дбали про них.Діти з одного інтернату, проякий іде мова в цій книзі, в середині 1990-х років познайьомилися з християнами, які розповіли їм багато про Бога і про Біблію. Разом з хлопчиками з інтернату ви можете відправитися в захоплюючу подорож у світ Біблії, дізнатися про те, що Бог хоче сказати людям і про єдиний шлях до спасіння.Книга "В гостях у дідуся" розкриває не тільки Божий план спасіння для людей, а й знайомить читача з життям дітей-сиріт в Україні. Завдяки зрозумілим і докладним поясненням багатьох біблійних істин , ця книга може послужити навчальним посібником для дитячих працівників.