У нас свято Господнє

У нас свято Господнє від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Цю книгу складають декламації та вірші для дітей на загальні теми життя та на різні свята, як християнські, так і родинні. Декламації допоможуть кожне свято зробити цікавим та захоплюючим. В них може приймати участь декілька дітей, що дозволить кожному бути не тільки глядачем, але і учасником. Вірші також будуть прикрасою для свята, та сімейного проведення часу разом. Всі декламації та вірші об′єднані під різними темами, до яких вони и належать. Час проведений за допомогою цієї книзі, назавжди залишиться незабутнім.Зміст:ЖНИВАВітанняПритча про кленові листочкиПомідор і картоплинаКурчаткоВасилькова грядкаЗі святом жнив!ЖниваДитяча подякаПритча о сеятелеВенцыНОВИЙ РІКВони могли залишити свою працюПритча про хворобиКак проводиш ты дни?Одна минутаДва сердцаРІЗДВО…бо дитя народилося намВ пошуках немовлятиДари АртабанаДві співачкиДзвіночкиЖиві пісніРіздвяна подякаГістьСценарій на РіздвоЧотири дзвіночкиВифлеемская ночьРождествоРождественская сценкаРождествоПАСХАБукет до воскресінняІсторія одного дереваНарцис та кульбабкаПасхальна декламаціяПіраньїЗначення іменіТо хто ж розіп′яв Христа?Три дереваОтче, Ти їм простиМатеринские глазаМузей Иисуса ХристаКлючиТРІЙЦЯОселя Святого ДухаПеред ТрійцеюСвічка та сірникова коробкаРОДИННІ СВЯТАСвято у родинному коліРодинне святоМамина нагородаРодиніСвято у родинному коліРІЗНЕБогослужінняЗаздрість сіра у жовту крапочкуЛюбовНе судітьПеремагай зло добромПомилка на спасінняЦарство плітокЯк Вася думавСвято талантівЧисло 490Слово читать надо