Духовний щоденник. Щоденна допомога для зростання у вірі

Духовний щоденник. Щоденна допомога для зростання у вірі від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Коли Господь відкриває твоєму розумінню уривок із Біблії або навчає тебе якомусь важливому уроку в житті, то це схоже на придбання дорогої перлини. Яке ж має бути ставлення до цих перлин? Дуже часто ми нехтуємо ними, забуваємо гарні проповіді, які довелося чути, втрачаємо будь який інтерес до спілкування з Богом.Духовний щоденник потрібен для того, щоб фіксувати найбільш приємні спогади і дорогі відкриття, які ми отримуємо от Господа. Вартість таких щоденників неможливо оцінити.У цьому щоденнику ви зможете робити записи під час вашого усамітнення з Богом. Крім цього, ви зможете конспектувати проповіді, які чуєте у церкві. Розділ "Тихий час" спеціально розроблений для того, щоб допомогти вам зростати і зміцнюватися у вірі. Зрілість у Христі приходить у результаті нашого бажання мати постійне спілкування з Богом.Зміст:1. Як користуватися розділом "Тихий час"Молитовні потреби, Духовні відкриття, особисте застосування і Вірші для вивчення напам′ять2. Розділ для конспектування3. Додатковий матеріалПлан читання БібліїВідмітки про особисті свідченняПланування особистого служіння50 Біблійних віршів для вивчення

Характеристики