Велика книга маленьких історій про Боже Творіння. Пізнаємо прекрасний Божий світ П. Кеннеді

Велика книга маленьких історій про Боже Творіння. Пізнаємо прекрасний Божий світ  П. Кеннеді від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

//Тверда обкл., 96с. 2023 рік, українською мовою/У Біблії сказано, що Бог створив і людей, і тварин - і все вийшло вельми добре. Піклуючись про тварин, ми показуємо, що віримо Божому Слову. Усі Божі створіння живуть на спільній землі, і кожне з них - особливе. Одні працюють, а інші тільки бавляться. Бог поселив тварин у найрізноманітніші місця, і кожна з них має свої звички й по-своєму піклується про себе та свою родину. Дивлячись на струмок, ставок або океан, ми зазвичай бачимо тільки поверхню води; утім, під водою є цілий світ, де живуть і бавляться тисячі прекрасних створінь. Ми не змогли б жити під водою, бо нам потрібне повітря, щоб дихати. Але Бог створив безліч видів риб і тварин, які проводять у воді все життя. Він дав їм особливі властивості: вміння плавати, пірнати й бавитись глибоко під водною поверхнею.Бог дав кожному свій спосіб пересування з місця на місце. Дивлячись, як пурхає метелик чи ширяє з розпростертими крилами орел, ми згадуємо про Божі творчі здібності. У кожної тварини є все необхідне, щоб пересуватися так, як Бог їй призначив.Деякі тварини можуть зникнути, бо в наш час їм складно добувати їжу або воду. Щоб допомогти цим тваринам вижити, люди створили зоопарки, де їм нічого не загрожує.Кожна жива істота важлива для Бога. Якщо у тебе вдома, на дачі або на фермі є домашня тварина, ти відповідаєш за те, щоб за нею доглядати.У книзі представлені короткі розповіді, які ідеально підходять для читання навіть дітям молодшого віку. На кожній розгортці книги - історія про тварину та її виняткові особливості, які роблять її унікальною і не схожою на інших тварин. Автори запропонували запитання для обговорення і відповідний вірш із Біблії, і чудові ілюстрації Емі Ваммер зробили матеріал більш наочним і доступним, книгу ж у цілому - барвистою і яскравою.Ця книга сподобається усій родині. Її з цікавістю читатимуть як діти, так і батьки. Зміст:Тварини на ферміТварини в зоопаркуТварини в лісі, полі та в горахТварини у водіТварини в небіТварини в невидимому світі. //Тверда обкл., 94с. 2017 рік, українською мовою/.