Партнери в молитві ДЖ. Максвел

Партнери в молитві  ДЖ. Максвел від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

«Партнери в молитві», перша книга з серії «Церковні ресурси» Джона Максвела, показує церковним лідерам і прихожанам, як розв’язати потенціал молитви у самого собі: особистою, один в одному і в Церкві. Якщо ваше церковне або приватне благочестиве життя голодує у сфері молитви, і ви хочете відкритися для сили і захисту, якими забезпечує молитва, Максвел подає практичне розуміння щодо:- основ молитви- покращення особистого молитовного життя- молитви за інших, включаючи церковних лідерів- організації служіння молитовних партнерів у місцевій церкві- підбадьорення всенародного молитовного пробудженняЧи не залишаєтесь поза Божими подарунками і благословіннями від молитви? Чи ви знаєте когось, кому пішла би на користь ваша молитва за них? Незважаючи на Божу обітницю про те, що сила молитви змінить наш світ, багато з нас так ніколи і не пережили цього. Джон Максвелл показує, як зміцнити ваше молитовне життя, і пожинання якіх плодів очікує тих, хто стали «Партнерами в молитві».Передмова Макса Лукадо. Спеціальний розділ про піст, написаний Білом Брайтом.