Книга Пріповістей. Коментар Г. Айронсайд

Книга Пріповістей. Коментар  Г. Айронсайд від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Цар-проповідник, так барвисто розповівши в книзі Екклезіяста історію свого стомлюючого пошуку щастя "під сонцем", з бентежливим результатом, що привів до часто повторюваного стогону: "Наймарніша марнота; усе це марнота та ловлення вітру" - направляє тих, хто хотів би уникнути манівців, на зібрання приповістей, які він "досліджував и склав".Г.А. Айронсайд за час свого служіння написав 51 коментар до книг Біблії і, завдяки великій ясності своїх послань, привів сотні тисяч людей у всьому світі до пізнання Божого Слова. Його слова й сьогодні так само виразні та свіжі, як і тоді, коли вони були вперше вимовлені.Більш дев′ятнадцяти мільйонів книг заповнюють полиці Бібліотеки Конгресу, відображаючи ідеї та умовиводи світових інтелектуальних гігантів. Порівняйте це з Книгою Приповістей - тридцяти одним багатим змістом розділом, які охоплюють усе, що ми робимо, говоримо чи думаємо. Це кульмінація висловів премудрості, більшість із яких написані Соломоном, - Божого взірця для нашого життя і поведінки.Пересічному читачеві Книга Приповістей з її епіграмами, сповненими здорового глузду, й повчальними афоризмами може здатися заключною частиною Святого Письма, що потребує якоїсь спроби витлумачення. Але саме через те, що її розділи рясніють лаконічними трюїзмами, сама суть часто втрачається тими, хто звик слухати або читати їх Святого Письма. Автор щиро сподівається, що ця особливість його праці спонукатиме читача до більш ретельного й серйозного вивчення Біблії.Зміст:ПередмоваВступПриповісті 1 - 31