Ісус. Син Людський. Життя Ісуса в текстах Євангелій та живопису Карла Блоку К. БЛОК

Ісус. Син Людський. Життя Ісуса в текстах Євангелій та живопису Карла Блоку  К. БЛОК від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Датський живописець Карл Блок (1834-1890) - один з найкращих майстрів живопису в історії релігійного мистецтва. Його зображення Ісуса зворушили серця мільйонів людей. Його сучасник, письменник-казкар Ганс Крістіан Андерсен, до нього писав: "Коли ми, нарешті, зустрілися, Ви були, як мені здавалося, подібні до дитини, сповненої людською мудрістю - скромний, невпевнений у власних силах, але непохитний стосовно даного Вам Богом призначення. Інакше ця праця не була б успішною".В даній книзі ви не тільки зможете побачити чудові картини на різні біблійні сюжети и прочитати цю історію із Біблії, а також ви отримаєте інформацію о самій картині.Зміст:Марія та АнгелМарія відвідує ЄлизаветуНародження ІсусаСвята нічВтеча до ЄгиптуДванадцятилітній Ісус у храміПроповідь Івана ХрестителяВипробовування в пустиніВесілля в Кані ГалилейськійНагірна проповідьВоскресіння дочки ЯіраПреображення ІсусаРозмова Ісуса з жінкою-самарійкоюЗцілення поблизу ВитездиЖінка, охоплена під час перелюбуНайбільший у Царстві НебесномуІсус зціляє сліпого ВартимеяСмерть і воскресіння ЛазаряІсус звільняє храм від торговцівІсус споживає і Своїми учнями пасхуІсусова молитва в ГетиманіїСуд над Ісусом первосвященикаЗнущання над ув′язненим ІсусомІсуса ведуть на розп′яттяСмерть ІсусаПохоронВоскреслий Ісус з′являється Марії МагдалиніНевіруючий ФомаІсус з′являється Своїм учням по воскресінніПриклад самовідданої любові