Кохання на все життя (Подарункове видання) ДЖ. ДОБСОН

Кохання на все життя (Подарункове видання)  ДЖ. ДОБСОН від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

"ВОНИ ЖИЛИ ДОВГО I ЩАСЛИВО!" ВИ ТЕЖ СПРОМОЖНІ ЦЬОГО ДОСЯГТИ.Принада цієї казки полягає у щасливому кінці. Мрія кожної Молодої людини, сподівання кожного подружжя - що їхнє кохання не згасне.У сучасному світі, де кількість розлучень і нещасливих шлюбів невпинно зростає, чоловікам і жінкам доволі важко вистояти.Але надія не вмирає. Книга Джеймса Добсона "Кохання на все життя" допоможе подружжям віднайти і застосувати "Божі принципи створення вдалого шлюбу.Незалежно від того, чи ви щойно заручилися, чи ви молодята, чи наближаєтеся до десятої річниціподружнього життя, - у цій книзі ви знайдете поради, які допоможуть вашому шлюбовівитримати випробування часом.Реальність часом дуже відрізняється від наших мрій. У такі хвилини згадайте, що жити у шлюбі - це не рожеві мрії, проте Господеві до снаги допомогти вам виплекати шлюб на все життя.БАГАТО МРІЙ ЗБУВАЄТЬСЯ!