Нагірна проповідь. Посібник для лідера /М. Говелл/

Нагірна проповідь. Посібник для лідера /М. Говелл/ від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

//Гнучна обкл., 44с. 2019 рік, українська мова, формат А4/Посібник лідера.Нагірна проповідь малює картину доброго життя – саме такого, яке повинні мати люди. Тут Ісус протиставляє Євангеліє (та його застосування) моралістичній релігії. Він говорить про важливість мотивації серця на противагу зовнішнім вчинкам. Він пояснює, чим відрізняється правдивий і справжній послух Євангелія від мертвої та механічної самоправедності, яку люди виставляють як послух перед Богом. Ісус подає розгорнутий погляд на життя в любові, що закликає і спонукає нас стати його частиною.Книга розрахована на групові заняття, студентську аудиторію. Тривалість курсу – 2 семестри, 11 занять на семестр.Впевнені, що посібник також буде корисним для самостійного вивчення розглянутих тем.Теми: Достатність Євангелія   Вступ та блаженства     Убогі духом       Засмучені           Лагідні  Голодні та спраглі праведності Милостиві          Чисті серцем    Миротворці      Переслідувані  Сіль і світло       Справжня праведність Гнів        Розпуста Любов  Справжність      Молитва             Присвячення    Безпека               Прийняття          ПослухОбсяг: 42 сторінки