Юність в об'єктіві. Посібник для молоді

Юність в об'єктіві. Посібник для молоді від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1
185 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Опис

Вислів Ісуса Христа про те, що ми не від світу цього, по-справжньому починаєш розуміти лише тоді, коли в серці зацарює Господь. Долати цьогосвітні спокуси і правильно реагувати на виклики сьогодення нелегко, особливо в молодому віці. Однак необхідно, оскільки це - запорука ефективного життя в Ісусі Христі.То як цьому навчитися? Як правильно будувати стосунки - з батьками, друзями, у школі і на роботі, але насамперед - з Ісусом Христом; як правильно свідчити про свою віру; правильно благовістити; як знайти своє служіння в Господі - на ці та багато інших важливих запитань ти знайдеш відповідь у цьому посібнику.Зміст:ПередмоваЯк вивчати БібліюМолитва і молитовне життяХвала і поклонінняМолода людина і церкваСин чи онук? Про народження згориХрещення та сповнення Духом Святим, духовні дариЯк віднайти і розвивати свої духовні дариМісія можливаМедіа-євангелізаціяСтосунки у християнській сім′їДружбаКоли батьки невіруючіВзаємозв′язок християнства і культуриЗовнішність християнинаПравила етикету для християнинаПочуття власної неповноцінностіДружба з часомСлово - пустий звук чи потужна сила?Необхідність навчанняОсвітньо-професійний вибір молодої людиниНебезпеки останнього часуМолодіжні субкультуриПравда про інтернетЛітература