Християнське виховання дітей. Навчальний посібник. Збірник Навчальних текстів

Християнське виховання дітей. Навчальний посібник. Збірник Навчальних текстів від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Щоб виховати дітей у християнському дусі, батькам потрібно знати, що прискорює, а що уповільнює духовне зростання. Тут є свої підводні каміння.Даний курс задуманий як посібник для батьків, які хочуть виростити духовно зрілого і відповідального християнина. Із даної книги ви узнаєте, що живить юні пагони, а що, навпаки, губить їх.Ми хочемо, щоб з пагінця виросло квітуче дерево і щоб це дерево принесло плоди. Адже йдеться про нашу дитину, безцінний подарунок від Господа; це - дорогоцінний саджанець. Людина, яка створена за образом і подобою Його Самого, - хіба більший подарунок зміг би зробити нам Господь? Виховувати християнина - це і привілей, і велика відповідальність.Мета цього курсу - дати вам орієнтири. Ми розглянемо, що говорить Біблія про виховання дітей, і дамо деякі практичні поради, як втілити ці ідеї у повсякденному житті. Сподіваємося, що цей курс допоможе вам усвідомити велике значення сім′ї, побудувати довірливі стосунки з дитиною, зрозуміти, що означає "виховувати в християнському дусі".Зміст:Вступ до курсуПоради для тих, хто вивчає курсРозділ 1. Дитина - дар БожийУрок 1. Виховання дитиниДодаток А. Молитовне спілкування в сімейному коліДодаток Б. Орієнтовні теми для молитовного сімейного спілкуванняУрок 2. Побудова Дому мудростіУрок 3. Моделі вихованняРозділ 2. Зрозумійте свою дитинуУрок 4. Дитина від народження до 6-7 роківУрок 5. Отроцтво (7-12 років)Додаток В. Як розповісти дитині про стать та розмноженняУрок 6. Юність. Виховання підлітківРозділ 3. Вимоглива любовУрок 7. Вимогливість і вимогаУрок 8. Норовлива дитинаУрок 9. Бунтівливий підлітокРозділ 4. Рух до зрілостіУрок 10. Як навчити дитину ходити перед БогомУрок 11. Твердість у протистоянні світуУрок 12. Звільнення від батьківської опіки