Понад усе! Програма християнського табору + CD з Додатками до програми

Понад усе! Програма християнського табору + CD з Додатками до програми від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

ТЕМА: ПОНАД УСЕ! .......День 1 «Споконвіку - Слово!» ........................................................................... 8Урок 1 «Споконвіку – Слово» .......................................................................... 13День 2 «Над усе - серце!» ............................................................................... 20Урок 2 «Над усе – серце!» .............................................................................. 23День 3 «Передусім - любов!» .......................................................................... 30Урок 3 «Поділитися» ....................................................................................... 32День 4 «Насамперед – шанувати!» ................................................................ 40Урок 4 «Насамперед – шанувати!» ................................................................ 43День 5 «Понад усе – Ісус!» .............................................................................. 49Урок 5 «Понад усе – Ісус!» ............................................................................. 51Ідеї для табірних проповідей ........................................................................... 60Ідеї для вечірніх зібрань .................................................................................. 65ІДИ УВЕРХ… (ПІСНЯ ТАБОРУ) .....................................................................67//Гнучка обкл., 62с 2019 рік, 145х205мм, українською мовою/.