Є контакт! Посібник для Вихованця

Є контакт! Посібник для Вихованця від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1
18 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Опис

У ваших руках біблійна програма «Є контакт!», мета якої – розповісти про живі й реальні стосунки з Богом. Розповісти без формальностей і релігійних упереджень, а так, ніби у спілкування з близькою людиною.Програма «Є контакт!» побудована навколо зустрічей різних людей з Ісусом Христом і покликана допомогти підліткам краще пізнати характер Бога, Його ставлення до людей і довідатися, що Він хоче дати кожній людині.«Є контакт!» - не прикладна програма. У ній немає обіцянок на кшталт «Прийдіть до Бога, і всі ваші проблеми зникнуть». Скоріше, у програмі розкривається думка про те, що стосунки з Богом потрібні людині не заради вирішення сьогоденних, земних проблем, а тому, що ці стосунки – найцінніше і найважливіше, що людина може знайти на землі.Зміст:- Молитва Господня- Ласкаво просимо до табору!Заняття 1. ПаломникиЗаняття 2. Вечеря з ДругомЗаняття 3. Бажання й можливостіЗаняття 4. Другий шансЗаняття 5. «Золота» молодьЗаняття 6. Безнадійний?Заняття 7. Нічний гістьЗаняття 8. Був мертвий і оживЗаняття 9. Розворот на 180Заняття 10. Небо близькоСторінка на пам’ять(Розділі кожного заняття включають завдання, біблійний текст, питання для самостійного вивчення Біблії с місцями для відповідей, питання для обговорення с місцями для відповідей, інформація для думки «поміркуй», місце для написання золотого вірша, місце для написання найяскравішого враження дня)