Повний вперед! Посібник для наставника християнського табору. Біблійна програма для Християнсько молодіжніх таборів від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

У ваших руках біблейська програма "Повний вперед!", мета якої - допомогти вихованцям християнського табору відкрити для себе шлях до повноцінного життя - до максимальної реалізації життєвого потенціалу, закладеного в людину Богом.Ця програма розроблена для викладання на семінарах ХМЛ і використання в християнських таборах.Програма, яку ви тримаєте в руках, складається з 10 біблейських уроків, об′єднаних між собою однією ідеєю, : допомогти вихованцям християнського табору відкрити для себе шлях до повноцінного життя - до максимальної реалізації життєвого потенціалу, закладеного в людину Богом. Програма "Повний вперед!" націлена на те, щоб озброїти вихованця біблейськими принципами, керуючись якими він зможе жити згідно із задумом, який має про нього Бог.Ця програма підійде для роботи як з віруючими підлітками, так і з тими молодими людьми, які ще не знайомі із християнством або не вважають себе віруючими. Можливо, вам не доведеться щось змінити в програмі, виходячи з особливостей вихованців вашої групи. Уважно вивчіть кожен урок, щоб у випадку внесення змін не втратити головну ідею й досягти мети уроку.