Божий задум. Світ Речовини. Навчальний посібник ЛОРЕНС

Божий задум. Світ Речовини. Навчальний посібник ЛОРЕНС

Божий задум. Світ Речовини. Навчальний посібник  ЛОРЕНС від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1
285 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Опис

Посібник, присвячений речовині, з якої складається створений Богом Усесвіт. Тут розглядаються способи визначення і виміру властивостей твердих тіл, рідин і газів, а також їхня класифікація. З посібника ти дізнаєшся, як використовувати науковий метод для дослідження розчинів і сумішей. Не менш цікавим буде знайомство з біографіями відомих учених.Навчіть дітей бачити Божий задум у Його творінні! Особливість серії підручників "Божий задум" у тому, що кожна книга адресована школярам різного віку. По суті, це - відновлення традицій змішаної системи навчання, коли старші учні можуть допомагати молодшим, закріплюючи при цьому вивчений матеріал. Таким чином, одного комплекту книг достатньо для всіх дітей у сім?ї.Навчаючись за цими підручниками вдома чи в недільній школі, ваші діти не лише сформують біблійний світогляд і краще засвоюватимуть матеріал у загальноосвітній школі, але й зможуть на прикладах зі шкільної програми свідчити про велич Божого задуму як одноліткам, так і вчителям.Зміст:Запрошуємо тебе дізнатися про Божий задумСписок ілюстраційЧАСТИНА 1. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА НАУКАУрок 1. Вступ до експериментальної наукиУрок 2. Науковий методУрок 3. Наукові інструментиЦе цікаво: Лорд КельвінУрок 4. Метрична система мірЧАСТИНА 2. ВЛАСТИВОСТІ РЕЧОВИНУрок 5. Маса і вагаУрок 6. Збереження масиУрок 7. Об′ємУрок 8. ГустинаУрок 9. ПлавучістьЦе цікаво: Джеймс Клерк МаксвеллЧАСТИНА 3. СТАН РЕЧОВИНУрок 10. Фізичні та хімічні властивостіУрок 11. Агрегатні стани речовинУрок 12. Тверді тілаУрок 13. РідиниУрок 14. ГазиУрок 15. Газові закониЦе цікаво: Роберт БойльЧАСТИНА 4. КЛАСИФІКАЦІЯ РЕЧОВИНУрок 16. ЕлементиЦе цікаво: Вільям ПраутУрок 17. СполукиУрок 18. ВодаУрок 19. СумішіУрок 20. ПовітряУрок 21. Молоко і вершкиЧАСТИНА 5. СУМІШІУрок 22. РозчиниУрок 23. ЗависіУрок 24. РозчинністьУрок 25. Солодкі газовані напоїУрок 26. КонцентраціяУрок 27. Морська водаЦе цікаво: опріснення водиУрок 28. Очищення водиЧАСТИНА 6. ХІМІЯ НА КУХНІУрок 29. Кухонна лабораторіяУрок 30. Хімічний аналіз їжіУрок 31. Смак і запахЦе цікаво: ваніль і шоколадУрок 32. Харчові добавкиУрок 33. ХлібЦе цікаво: хліб на всі часиУрок 34. Визначаємо речовини: підсумкова роботаУрок 35. Підбиваємо підсумки