Гормони в гармонії або як НЕ буті ворогом самому Собі ДЖ. БЕРНС

Гормони в гармонії або як НЕ буті ворогом самому Собі  ДЖ. БЕРНС від компанії Інтернет магазин emmaus - фото 1

Характеристики

Тематика
еротика

У книзі "Гормони в гармонії"йдеться про основні питання, які є життєво важливими і необхідними для здорових і щасливих стосунків між молодими людьм у нинішньому світі.Як знати, чи я когось кохаю?Допомагає чи шкодить мастурбація?Чи є шкідливою порнографія?Навищо чекати із сексуальними зносинами?Аборт: так чи ні?Як відноситись до гомосексуалізму?Як допомготи тим, ким сексуально позловживали?Кому загорождує СНІД і статеві хвороби?Джім Бернс. відомий спеціаліст по роботі с молоддю, користується своїм багатим досвідом, який він поєнує зі справжнім Божим замислом і пропонує таким чином молодим людям і їхнім батькам цілком достовірні відповіді на ряд найсерйозніших запитань, пов′язаних з нелегкою порою підліткового віку. Він не критикує, не морлізує, а лише пропонує можливі рішення. Його книга може стати ключем до відвертості і близького спілкування між батьками і їхніми дітьми.